Nakon poraza od Bilićevog West Hama sve veći pritisak na Mourinha

Nakon subotnjeg poraza od West Hama u britanskim medijima pojačava se pritisak na Josea Mourinha, a trener Chelseaja i dalje šuti, što je plodno tlo za brojne špekulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea za četiri dana igra protiv Liverpoola i mediji su uvjereni kako će portugalski trener dobiti otkaz ako ne pobijedi “redse”, te da mu neće pomoći niti ugovorna klauzula koja mu garantira 50 milijuna eura u slučaju raskida suradnje.
U tom smjeru idu i novinski napisi kako je Mourinho preko svog menadžera već kontaktirao Paris Saint-Germain i milanski Inter. Mediji tvrde da prelazak u neki od velikih klubova iz Engleske i Španjolske ne dolazi obzir, jer je Portugalac porušio sve mostove za sobom tijekom vođenja Chelseaja i Reala.

Loši rezultati potakli nagađanja kako igrači bojkotiraju Mourinha

“Teško mi je pronaći objašnjenje za loše rezultate. No, sigurno je da nema nikakve igračke pobune protiv Mourinha. Ako pogledate posljednjih nekoliko utakmica vidjet će te da igrači na terenu daju sve od sebe. Na špekulacije u medijima ne obraćamao pažnju, usredotočeni smo na ono što trener od nas traži”, ističe veznjak Ramires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalne optužbe na račun sudaca dodatno otežavaju Mourinhov položaj. U ponedjeljak je Nogometni savez Engleske pokrenuo postupak protiv Mourinha zbog ispada na utakmici sa West Hamom. Naime, na poluvremenu je Mourinho uletio u prostoriju za suce te je izvrijeđao suca Jonathana Mossa. Zbog toga je morao drugo poluvrijeme odgledati sa tribina.

Početkom listopada, nakon poraza Southamptona 1-3, zbog komentiranja suđenja Mourinho je kažnjen sa 50.000 funti i utakmicom suspenzije, ali drugostupanjska odluka još nije donesena jer je trener Chelseaja uložio žalbu.

Ispad u susretu protiv West Hama puno je gori, pa mediji navode kako Mourinha čeka još teža kazna i obavezni tretmani kod psihologa za kontrolu bijesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.