Nakon šest mjeseci Eugenie Bouchard se razišla sa svojim trenerom

epa04747822 Eugenie Bouchard of Canada returns the ball to Carla Suarez Navarro of Spain during their third round match of the Italian Open tennis tournament at the Foro Italico in Rome, Italy, 14 May 2015. EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (25), koja je nekad bila peta igračica svijeta, nakon samo šest mjeseci suradnje razišla se je sa svojim trenerom Michaelom Joyceom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joyce, koji je tijekom karijere bio trener Marije Šarapove i Viktorije Azarenke, preuzeo je Eugenie Bouchard u listopadu prošle godine, ali rezultati su i dalje bili skromni, a Bouchard se trenutno nalazi na 81. mjestu WTA liste.

Bouchard je kao 20-godišnjakinja naglo ušla u vrh svjetskog tenisa, u 2014. godini igrala je finale Wimbledona, te je bila u polufinalu Australian Opena i Roland Garrosa. No, nakon toga uslijedio je pad, a poslije 2015. godine niti na jednom Grand Slamu turniru nije došla dalje od 3. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.