(VIDEO) Jedna od najljepših tenisačica svijeta poklonila svom fanu spoj

Foto: Twitter

Lijepa kanadska tenisačica Eugenie Bouchard ispunila je obećanje nakon izgubljene oklade i odvela fana na spoj. Naime, ona je 20-godišnjeg studenta Johna Goehrkea odvela na košarkašku utakmicu između Brooklyn Netsa i Milwaukee Bucksa pa su gledali i našeg Bojana Bogdanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavila je nekoliko snimki na kojima se jasno vidi da uzbuđenom Johnu nije ni do Boganovića ni do utakmice, nego je zbunjen onime što mu se događa.

Do susreta je došlo nakon što je Eugenie za vrijeme Super Bowla odgovarala fanovima na neke njihove tvitove, među kojima je bio i Johnov. On ju je pitao: “Ako Patriotsi pobjede hoćeš li ići sa mnom na spoj?” Eugenie mu je odgovorila da može. No, Patriotsi su izveli čudo, a mladi student dobio je poruku od Eugenie: “I… gdje živiš?”

He says it’s his best date ever! ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.