(VIDEO) Peti double-double Šarića osvojio Boston

Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je sinoć još jednu odličnu utakmicu i bio je najučinkovitiji igrač Philadelphia 76ersa u porazu od Boston Celticsa od 108-116 sa 20 koševa i 11 skokova što mu je peti double-double ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u 33 minute koliko je proveo na terenu upisao još jednu ukradenu loptu i jedan blok. Njegov suigrač Robert Covington je ubacio 18 koševa.

Kod Bostona najbolji je bio Isaiah Thomas sa 33 pogotka od čega je 13 palo u zadnjoj četvrtini.

To je 40. uzastopna utakmica s više od 20 pogodaka za Thomasa koji se tako izjednačio s momčadskim rekordom Johna Havliceka iz sezone 1971./72. Marcus Smart je ubacio 21 koš uz osam ukradenih lopti za Celtics.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bostonu (37-19) je ovo četvrta uzastopna pobjeda i 11 u 12 utakmica, a Philadelphia (21-35) je ovim porazom prekinula niz od tri pobjede.

Milwaukee Bucks su sinoć sa 129-125 pobijedili Brooklyn Netse, a do pobjede ih je predvodio Giannis Antetokounmpo sa 33 pogotka. Greg Monroe je ubacio 25 koš, a Khris Middleton 20, od čega četiri slobodna u zadnjih 19 sekundi za treću pobjedu zaredom Bucksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović je odigrao 30 minuta za Brooklyn i u tom je vremenu zabio 14 koševa uz šest skokova i dvije asistencije. Najbolji strijelac Brooklyn, kojem je ovo 16. uzastopni poraz na domaćem terenu, bio je Brook Lopez koji je utakmicu završio sa 36 koševa.

Orlando Magic (21-37) nije mogao pružiti jači otpor San Antonio Spursima (43-13) i druga momčad Zapada ih JE svladala sa 107-79.

Spursi su stvorili prednost od 14 koševa u prvoj četvrtini, a na poluvremenu su već vodili sa 25 koševa. Orlando je imao šut od samo 39.5 posto iz igre cijelu utakmicu i pogodio je samo četiri trice iz 18 pokušaja. San Antonio je s druge strane imao šut iz igre 47.2 posto i pogodio je osam trica.

Vučević je bio najbolji strijelac Magica sa 16 pogodaka, a Mario Hezonja je odigrao još jednu solidnu utakmicu, on je u 24 minute zabio osam koševa te tome dodao po jedan skok, jednu asistenciju, jedan blok i jednu ukradenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je do pobjede došao na krilima LaMarcusa Aldridgea koji je zabio 23 koša i Kawhija Leonarda koji je ubacio 22.

Los Angeles Lakers su sinoć doživjeli težak poraz od Phoenix Sunsa koji su ih svladali sa 137-101.

Eric Bledsoe je bio najbolji igrač utakmice, on je upisao svoj treći triple-double u karijeri sa 25 koševa, 10 skokova i 13 asistencija za Phoenix. Devin Booker je dodao 23 koša.

Lakerse su predvodili D’Angelo Russell i Lou Williams sa po 21 košem svaki. Ivica Zubac je u 13 minuta ubacio osam koševa uz četiri skoka.

Russell Westbrook je sinoć upisao svoj 27 triple-double ove sezone zabivši 38 koševa uz 14 skokova i 12 asistencija u pobjedi Oklahoma City Thundera od 116-105 nad New York Knicksima. To mu je ukupno 64. triple double u karijeri.

Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony sa 30 pogodaka.

Golden State Warriors su se oporavili od poraza u Denveru od prije dvije večeri i sa 109-86 su slavili protiv Sacramento Kingsa. Klay Thompson je zabio 35 koševa za pobjedu Warriorsa, Stephen Curry je dodao 13 koševa i devet asistencija, a Kevin Durantd 21 koš, sedam skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.