Cijela Europa divi se Modriću: “Gledati ga kako rukovodi igrom je nešto čudesno”

Foto: fah

Real Madrid je preokretom s 3:1 pobijedio Napoli i uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka dočekuje u sjajnoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najboljima je i ovaj put Luka Modrić, a posebno su ga nahvalili novinari madridskog AS-a.

“Real igra u ritmu kojeg nameće Hrvat. Gledati ga kako rukovodi igrom je nešto čudesno. Daje dinamiku igri momčadi i sjajno se razumije s Jamesom. Upravo je iz njegovog talenta i borbenosti Kolumbijca proizašao preokret nakon primljenog pogotka”, stoji u tekstu AS-a.

Tako u svojoj analizi utakmice Squawka navodi da je Modrić uz Tonija Kroosa, strijelca drugog gola, bio najbolji na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vodio je igru Reala. Ne dobije uvijek priznanje koje zaslužuje, ali njegova igra je presudna za Real. On je srce Zidaneove momčadi.”

Oduševljen je i novinar David Amoyal: “Modrić je apsolutno veličanstven. Samo su rijetki mogli kontrolirati utakmicu poput njega, a da ne zabiju pogodak.”

“Kroos i Modrić su odveli Real do pobjede, posebno Modrić. On je jedan od najboljih veznjaka u ovom stoljeću. Besprijekorna mentalna brzina…”, oduševljen je Arjun Pradeep, novinar koji uglavnom piše o Juventusu i koji je zbog toga s posebnom pažnjom gledao utakmicu Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.