Nakon slavlja Hajduka u Koprivnici, dva trenera, dva različita raspoloženja

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Hajduka nakon dva mjeseca stigli su do pobjede u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. ”Bili” su na teškom gostovanju u Koprivnici svladali Slaven Belupo 2:0 te su izbili na peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, trener Hajduka Boro Primorac bio je zadovoljan s osvojena tri boda u Koprivnici.

”Imali smo dosta problema u prvih 20 minuta, Slaven je dobra ekipa koja zna dati gol, dobro se brane, mladi su. Imali smo i sreće u početku, ali poslije smo kontrolirali igru, imali šanse i zasluženo pobijedili. U drugom poluvremenu bili smo puno bolji. Umut je mogao dati još koji gol, volio bih za njega da je, ali zadovoljan sam. Nismo primili gol, što je dobro i za sljedeće utakmice”, kazao je nakon utakmice Primorac, koji s Hajdukom ostaje u Zagrebu do utorka kada Splićani igraju protiv Lokomotive.

Trener Slavena Tomislav Stipić bio je drugačijeg raspoloženja, a o porazu svoje momčadi je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Utakmica puna razočaranja. Zaista se svašta izdogađalo. Ozlijedili su se Bačelić Grgić i Krstanović, primili smo prvi pogodak u najgorem mogućem trenutku što nam je utjecalo na psihu, postigli smo autogol, odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, a u drugom igrali čovjek na čovjeka po cijelom terenu jer smo htjeli doći do pogotka…

Nismo zadovoljni jer smo kod kuće izgubili, a željeli smo puno više. Slijedi nam teško gostovanje u Šibeniku. Moramo pronaći prave riječi, napraviti dobru analizu i izvući pouke iz ove utakmice”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.