Nakon velike pobjede protiv Španjolske Hrvati lete za Pariz na utakmicu protiv Norveške!

Foto. fah

Nakon pobjede hrvatske rukometne reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Španjolske 30:29 zanimanje za rukomet u Hrvatskoj ponovno je poraslo, kao u najslavnija, zlatna vremena Ćervarove generacije. Navijači se spremaju za put prema francuskoj metropoli kako bi u petak od 20:45 prisustvovali polufinalnom okršaju protiv Norveške. Reagirao je i Hrvatski rukometni savez, odnosno Turistička agencija Uniline kao službeni partner HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Turistička agencija Uniline kao službeni partner Hrvatskog rukometnog saveza zbog ulaska rukometaša u polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva i velikog zanimanja navijača za odlazak na utakmice ‘podiže’, za sada, dva avio chartera za Pariz, od kojih je jedan već popunjen, doznaje se u srijedu od direktora Unilinea Borisa Žgombe. Drugim riječima, Hrvati lete za Pariz.

Na put se kreće u petak, dakle, na sam dan polufinalne utakmice, u 8 ujutro iz Zagreba, a povratak je nakon ceremonije zatvaranja turnira u nedjelju. Nadajmo se s odličjem oko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.