Napad u centru Beograda: Izbodeni poljski MMA borci koji su došli na prvenstvo

ozlijedio
Foto: Getty Images

Dva MMA borca brutalno su napadnuta u centru Beograda dva dana nakon borbe u Areni. Naime, dva Poljaka koja su se natjecala sjedila su u parku u centru grada i zatim nastavila šetnju ulicom kada im je prišla skupina od pet muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeli su se tući s njima, a onda je jedan izvadio nož. Prvo je ubo 23-godišnjaka u predjelu desne strane trbuha, a zatim je nanio ubodnu ranu 20-godišnjaku u predjelu bedra.

Policija traga za počiniteljima.

Portal Nova.rs kontaktirao je srpski MMA savez. “Nemamo nikakav komentar za incident s obzirom na to da se dogodio izvan organizacije prvenstva. Natjecatelji su dobro prema informacijama koje imamo”, rekli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.