Napadač Arsenala emotivnom se porukom oprostio od bake: ‘Posljednje putovanje u tvoje selo u kojem sam bio sretan, volim te puno…’

Foto: Instagram

Sjajni napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang, koji je na Otok ove godine došao iz njemačke Borussije Dortmund, saznao je tužnu vijest. Poznatom nogometašu preminula je baka za koju je, kako sam tvrdi, bio posebno vezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Arsenala od bake se oprostio na Instagramu emotivnom porukom.  Naime, gabonski napadač objavio je nekoliko fotografija, uključujući jednu fotku na kojoj zajedno sa svojom djecom sjedi pored bakinog kreveta, dok se na krevetu nalazi dres Arsenala. Objavio je i fotografiju na kojoj ljubi baku, a baš ispod te fotografije stavio je emotivnu poruku, kojom se oprostio od nje.

”Posljednji osmijeh koji je pokazao da si najljepša. Posljednje putovanje u tvoje selo u kojem sam bio sretan jer sam bio s tobom. Dala si mi puno ljubavi, naučila si me puno stvari, pričam španjolski zbog tebe. Ponosan sam što sam tvoj mali sin. Posljednji poljubac kako bih se pozdravio s tobom. Veliki poljubac, volim te puno bako”, napisao je nogometaš Arsenala.

Podsjetimo, iako je rođen u Francuskoj od majke Španjolke Aubameyang se ipak odlučio igrati za Gabon. Zašto? Sam je objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘ Igrači uvijek uzmu vremena kako bi donijeli pravu odluku, ali za mene je izbor bio jednostavan. Htio sam ići koracima svoga oca. On je bio kapetan reprezentacije. Mogao sam igrati za Španjolsku ili Francusku, ali sam se odlučio za Gabon…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.