Napadač Dinama Angelo Henríquez na korak od prelaska u meksički Atlas

Foto: fah

Dinamov napadač Ángelo Henríquez (23) na korak je od prelaska u meksički Atlas, pišu meksičke novine Reforma pozivajući se na neimenovane izvore iz Atlasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Henríquez je na korak do dolaska u Atlas. Izvori bliski klubu navode da su pregovori daleko odmakli i samo nedostaje njegov potpis kako bi se konkretizirao transfer”, navodi Reforma.

Henríquez bi ondje trebao zamijeniti napadača Matíasa Alustiza (33) kojem krajem mjeseca istječe posudba u Atlasu i Fidela Martíneza (27), čiji je odlazak također izgledan.

Čileanac je ove sezone za Dinamo odigrao 20 utakmica na kojima je postigao pet zgoditaka i tri puta asistirao za pogodak. U Dinamo je došao 2014. godine, a ugovor mu istječe 2020. Cijena mu se, prema podacima internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša Transfermarkta, kreće oko tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.