Napadač Vatrenih u problemima: ‘Nema pomaka! Pitanje je kad ću uopće moći trenirati’

Foto: fah

Napadač Vatrenih Andrej Karamarić još neće zaigrati za Hoffenheim i to zbog otečenog desnog koljena i bolova koji nisu prošli, zbog čega još i ne trenira s ekipom. To je loša vijest i za izbornika Zlatka Dalića koji mora pripremati koncepciju i bez njega za utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom u rujnu (6. i 9.), pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitanje je kad ću uopće moći trenirati. Nema pomaka. Ništa se novo nije dogodilo. Još uvijek nisam odradio niti jedan trening”, otkriva Karamarić.

Najveći problem kod Kramarića je da nitko nije otkrio uzrok problema.

“Bit će dobro bude li potpuno zdrav i spreman za utakmice reprezentacije u listopadu. A rujan? Čak i da konačno sve prođe, iako smo već nekoliko puta mislili da hoće pa nije, to nikako ne bi bilo uputno. Kako će igrati nepripremljen, tek zaliječen? Njega bi srce vuklo, no bi bio golem rizik”, rekao je Josip Kramarić, Andrejov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.