Hrvatski stolnotenisač Pucar pod temperaturom u osminu finala Bulgaria Opena

Foto: fah

Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar je izborio osminu finala Bulgaria Opena koje se igra u Panagjurištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ​jakom turniru World Toura hrvatski je stolnotenisač u kvalifikacijama izbacio Francuza Bouloussu (420.), Japanca Kizukurija (288.) i Austrijanca Fegerlea (70.), svu trojicu s istim rezultatom (4-2). Za ulazak među 16 bio je još učinkovitiji, Dancu Grothu, koji drži 21. mjesto na svijetu, prepustio je tek set (2 9, 9, -9, 7).

“Znao sam da sam u prednosti jer je njemu to bio tek prvi meč nakon odmora i da neće biti na sto posto. Ja sam ipak odigrao tri meča prije toga te sam iskoristio ponuđeno. Kao i to da su mu suci uzeli nekoliko poena zbog nedopuštenog servisa. Servira iza glave, ali to inače suci ne primjećuju”, kazao je Pucar koji takpđer nije bio na “sto posto” jer je igrao pod temperaturom.

“Je, popio sam ibuprofen da bih snizio temperaturu, a povrh svega još me strašno počeo boliti trbuh u četvrtom setu. Nadam se da ću biti bolje do sljedećeg susreta”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pucara sada čeka dvoboj s Freitasom, trenutno jednim od najboljih europskih igrača.

“Igrao sam dosad dvaput s njim i oba puta izgubio. Jednom 4-3, drugi put 3-0. Ma, jedino je bitno da budem zdrav jer me čeka gust raspored u nadolazećem razdoblju”, zaključio je hrvatski stolnotenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.