Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnom dijelu stolnog tenisa

Tokio, 26.07.2021 - Hrvatski stolnotenisac Tomislav Pucar oprostio se od olimpijskog turnira porazom od Slovenca Bojana Tokica s 0-4 (9-11, 8-11, 9-11, 10-12).. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar oprostio se od olimpijskog turnira porazom od Slovenca Bojana Tokića s 0-4 (9-11, 8-11, 9-11, 10-12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igrao sam ranije dva puta s njim i oba puta sam izgubio, ali vrlo tijesno. Sada je bilo 4-0 , a sva četiri seta su bila vrlo blizu. Vodio sam 9-7 u prvom i da sam to dobio možda bi psihološki bilo sve drukčije. Setovi su bili dosta gusti, ali je u završnicama on bio bolji, kazao je rođeni Puljanin.

Ranije se od singla oprostio i Andrej Gaćina, pa Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnom dijelu. Andrej, Tomislal i Frane Kojić nastupit će u momčadskom dijelu, a u 1. kolu ih čeka prvo jaki Tajvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.