Napoli deklasirao Wolfsburg, Sevilla preokrenula utakmicu i dobila Zenit

U prvom susretu četvrtfinala Europske lige Napoli je na gostovanju deklasirao Wolfsburg 4-1 . Wolsburg je dočekao Napoli kao favorit, no umjesto pobjede doživio je najteži domaći europski poraz u povijesti kluba. Napoli je odigrao sjajno i ‘vukovi’ su mogli i teže stradati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za goste bili su Gonzalo Higuain (15), Marek Hamšik (23, 64) i Manolo Gabbiadini (77), dok je utješni pogodak za domaćine u 80. minuti zabio Nicklas Bendtner na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.
U redovima Napolija nije bilo Ivana Strinića koji nema pravio nastupa jer je ove sezone u Europskoj ligi igrao za Dnjipro.

Aktualni pobjednik Europske lige Sevilla je porazila Zenit 2-1 nakon što je gubila na poluvremenu.

Remi Dynama i Fiorentine, nastupili Badelj i Vida

Dynamo i Fiorentina su u Kijevu odigrali bez pobjednika 1-1. Domagoj Vida je započeo utakmicu na domaćoj klupi, no ušao je u igru u 24. minuti umjesto ozlijeđenog Antunesa. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za talijanski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Club Brugge i Dnjipro su odigrali bez pogodaka čime je belgijski sastav i dalje ostao bez poraza u Europskoj ligi ove sezone. U 15 susreta Brugge je ostvario 11 pobjeda i četiri remija. Nikola kalinić je igrao za goste do 78. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.