Napoli nadigrao Liverpool, Perišić asistent protiv Tudorovog Marseillea

Foto: fah

Na startu nove Lige prvaka impresionirali su nogometaši Napolija koji su na domaćem terenu, u skupini A, s 4-1 pobijedili aktualnog doprvaka Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz golova talijanskog predstavnika počeo je i završio s Poljakom Piotrom Zielinskim koji je u petoj minuti realizirao jedanaesterac za 1-0 dok je u 47. pogodio za 4-0. Između toga do očaja su Liverpool dovodili Zambo Anguissa i Simeone golovima u 31. i 44. minuti.

Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, poražen je na gostovanju kod Tottenhama s 0-2 u skupini D.

U toj skupini Sporting je u Frankfurtu slomio Eintracht u drugom poluvremenu kada je postigao sva tri pogotka za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini C Bayern je odmah pokazao snagu na gostovanju kod Intera gdje je slavio 2-0.

U toj skupini Barcelona se na premijeri poigrala s Viktorijom iz Plzena koju je pobijedila 5-1. Dakako, bila je ovo savršena utakmica za neumoljivog Roberta Lewandowskog koji je češkom prvaku utrpao tri pogotka.

U skupini B su postignuta četiri pogotka. Bjelokošćanin Sylla je u 42. minuti pogodio za slavlje 1-0 Club Bruggea na domaćem terenu protiv Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luda je završnica viđena u Madridu gdje je Atletico svladao Porto 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.