Napoli slavio u Rimu, dva gola Mertensa

Foto: fah

Napoli je na gostovanju pobijedio Romu s 2-0 uz dva gola Driesa Mertensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je posve zasluženo pobijedio, a oba gola zabio je Mertens stigavši do brojke od 100 golova u Serie A.

Prvi gol Mertens je zabio u 27. minuti pogodivši iz slobodnog udarca, a sedam minuta kasnije je zabio glavom iz blizine nakon što mu je asistirao Matteo Politano.

Lazio je na gostovanju pobijedio Udinese s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdorija je također, s 1-0 porazila Torino.

Inter sa 65 bodova, šest više od Milana, no Inter ima i utakmicu manje. Atalanta je treća s 55 bodova, koliko ima i Juventus na četvrtoj poziciji. Slijede Napoli s 53 i Roma s 50 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.