Navijač Rijeke nakon utakmice utrčao na teren i pokušao napasti igrače Hajduka

Foto: snimka zaslona

Svoj su pečat 100. Jadranskom derbiju dali i navijači. Potrudili su se i Armada i Torcida da ovaj praznik nogometa ostane zapamćen i po neredima. Sve je počelo na kraju prvog poluvremena, a kulminiralo boksačkim obračunom na terenu nakon utakmice, piše Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je jedan navijač Rijeke na samom kraju prvog poluvremena utrčao u teren u želji da se obračuna s igračima Hajduka, ali ga je osiguranje brzo smirilo.

Umjesto da se priča o pobjedi Hajduka i golu Mlakara u posljednjim sekundama utakmice, priča se o boksačkom obračunu na travnjaku Rujevice. I opet je u ‘glavnoj ulozi’ bio navijač Rijeke koji je upao na teren u želji za obračunom s igračima Hajduka i trenerom Dambrauskasom. Pokušali su ga u tome spriječiti igrači Rijeke, ali brži je bio voditelj osiguranja Hajduka koji ga je nokautirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Po završetku utakmice u teren za igru iz sektora Zapad ulazi navijač HNK Rijeke i došlo je do međusobnog naguravanja gdje ga je Povjerenik HNK Hajduka Antonio Vuković udario šakom u glavu’, stoji u zapisniku delegata Ante Vučemilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.