Navijač zadarske Torcide saznao kaznu zbog nereda u St. Etinneu: Evo što ga čeka!

Foto: fah

Navijač zadarske Torcide, 23-godišnji M.M., osuđen zbog huliganstva na nogometnom stadionu Geoffroy Guichard u francuskom Saint-Etienneu tijekom nogometne utakmice između reprezentacije Češke i Hrvatske 17. lipnja 2016., neće se više nikada moći približiti stadionu na kojem igra nogometna reprezentacije Republike Hrvatske i Hrvatska nogometna liga, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada može navijati jedino s udaljenosti veće od 500 metara od stadiona na kojem se igra utakmica. Ovu odluku donio je Županijski sud u Splitu, zbog čega je mladić odmah pušten iz zatvora u Zadru, u kojem se nalazio od 11. studenoga 2016. godine. Na kaznu je 23-godišnjak osuđen zbog kaznenog djela počinjenog iz mržnje prema većem broju osoba uz uporabu oružja.

Policija je nakon nereda na stadionu u Francuskoj snimkama nadzornih kamera otkrila mladića kako u rukama drži zapaljenu baklju koju je uspio unijeti na tribine.

Podsjetimo, zbog nereda na francuskom stadionu, sedmorica navijača iz Dalmacije završila su iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.