Navijači AEK-a pred sudom dočekali Boyse: Došlo je i do incidenta!

odvjetnik
Foto: fah

Oko 10:30 u petak pred Gradsku sudnicu u Ateni dovedeni su prvi prvi hrvatski navijači koje danas ispitati zbog ubojstva Michalisa Katsourisa u New Philadelphiji. Blokirani su svi prilazi sudu zbog opravdanog straha od moguće odmazde AEK-ovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Grčka policija suzila broj osumnjičenih na pet: Mediji tvrde da je jedan Hrvat

Stotinjak navijača prekoputa sudnice pjeva navijačke pjesme okruženi velikim brojem policije. Došlo je i do incidenta u kojem je jedan navijač AEK-a navodno bacio bočicu vode na policajca. Po svemu sudeći pokušao je pogoditi okupljene novinare lokalnih televizija.

Nove informacije kažu kako njih između 100 i 150 uputilo se na sprovod 29-godišnjeg navijača AEK-a, Mihalisa Katsurija, u 17:00 sati u Svetoj crkvi Agios Konstantinos, u Elefsini.

Tri prevoditelja, neki navijači tek danas dobili odvjetnika

Očekuje se kako će do navečer Dinamovi navijači, njih 30, biti pušteni s ispitivanja na sudu i policijskim autobusima opet prebačeni u pritvor, u Glavnu policijski postaju Attika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su navijači tek danas dobili odvjetnika, pa se spominje da bi cijeli proces mogao trajati i duže od propisanih pet dana. Osigurana su tri prevoditelja za hrvatski i jedan za engleski jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.