Navijači izabrali himnu Vatrenih: 80% glasova za Thompsonovu ‘Lijepa li si’

foto: Roberta F.

Marko Perković Thompson pobjednik je ankete na HNS-ovoj stranici – njegova himna ‘Lijepa li si’ puštat će se prije i poslije nastupa Hrvatske na Europskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj. U izboru pjesme zaprimljeno je preko 27 tisuća glasova, a ‘Lijepa li si’ odnijela je uvjerljivu pobjedu s više od 80 posto glasova navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz “nacionalnu” pjesmu, svaka reprezentacija imat će još pet pjesama koje će se puštati tijekom slavlja i nakon pobjeda, a hrvatske pjesme bit će ‘Uvijek vjerni tebi’, ‘Samo je jedno’, ‘Neopisivo’, ‘Srce vatreno’ i ‘Moja domovina’.

U konkurenciji ‘Croatijo iz duše te ljubim’, ‘Mi smo prvaci’, ‘Moja domovina’, ‘Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj’, ‘Neka pati koga smeta’, ‘Srce vatreno’, ‘Uvijek vjerni tebi’, ‘Neopisivo’ i ‘Samo je jedno’, ‘Lijepa li si’ je skupila najviše glasova posjetitelja službene stranice HNS-a.
Hrvatska igra u skupini D Europskog prvenstva s europskim prvacima Španjolskom, Češkom i Turskom, a Euro otvara12. lipnja na Parku Prinčeva protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.