Navijači Juventusa ne mogu prežaliti odlazak hrvatskog napadača: ‘Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova’

Foto: fah

Navijači Juventusa ne mogu prežaliti prodaju Marija Mandžukića u katarski Al-Duhail. Dok se talijanski klub muči, Mandžukić je zabio gol u azijskoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što radimo? Mislio sam da bi ove sezone trebali smanjiti teret na Cristianu Ronaldu, ne povećati ga”, napisao je jedan navijač, a onda se razvila rasprava.

“Svi koji su kritizirali Mandžu zbog manjka golova moraju prestati smišljati alibije drugim igračima zbog istog razloga. Mandžukić je pritiskao, pomagao bekovima i igrao na krilu. Primijenite iste kriterije na sve igrače”, odgovorio je Arjun Pradeep.

Na svom je Twitteru branio Mandžukića.

“Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova, a sada daju alibije za Higuaina i Dybalu koji koštaju 32 milijuna eura godišnje, a zabiju zajedno koliko je zabijao Mario”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.