Navijači Milana u strahu: Koliko je ozbiljna ozljeda Zlatana Ibrahimovića?

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali nogometaši Milana u sklopu osmog kola Serie A slavili su u derbiju protiv Napolija 3:1. Ovom se pobjedom Milan vratio na vrh ljestvice, a do pobjede je došao na krilima sjajnog Zlatana Ibrahimovića, koji je zabio dva od tri gola Milana, za drugi gol mu je asistirao hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Očito se ponovno vraća tandem koji je prije nekoliko mjeseci bio strah i trepet za golmane Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su u završnici igrali s igračem više Milanova pobjeda nije neočekivana, a došla je na krilima bivšeg švedskog reprezentativca, koji je u  79. minuti zatražio izmjenu. Nakon toga krenule su poruke zabrinutih navijača Milana preko društvenih mreža. Napokon imaju Milan kakav žele, Milan koji se može boriti za titulu, duža pauza najboljeg igrača sve bi to kompromitirala.

Prema pisanju talijanskih medija postoji ozbiljna opasnost od ozbiljne ozljede 39-godišnjeg nogometaša. Klub će tek sutra znati o čemu se zapravo radi.Podsjetimo, kad je zatražio izmjenu Ibrahimović se uhvatio za bedro i to nakon što se bez kontakta s drugim igračem srušio na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.