Navijačka atmosfera u Maksimiru, Engleza manje od 900

Zagreb, 16.9.2021.- Utakmica 1. kola H skupine nogometne Europske lige Dinamo - West Ham United na stadionu Maksimir. Na slici navijaèi Dinama. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ ua

Maksimirski dvoboj između Dinama i West Hama uživo prati 12.344 gledatelja, od čega je 859 engleskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nisu ispunile najave o 15.000 gledatelja, odnosno dvije tisuće gostujućih navijača, atmosfera je prava navijačka.

Na tribinama je i obitelj Vlašić. Naša proslavljena skakačica u vis Blanka Vlašić u društvu trenera i oca Joška Vlašića pratila je nastup svog brata, hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića koji je nedavno postao član West Hama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.