Krznar: Svaka je utakmica teška, nikako ne možemo biti zadovoljni nijednim porazom

Foto: fah

Dinamo je na Maksimiru izgubio 2:0 od West Hama u prvom kolu skupine H Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikako ne možemo biti zadovoljni nijednim porazom, a posebice ne ovim. Prvo poluvrijeme mlako, nismo našli konekciju prema naprijed. Čuvali su nam loptu iako smo imali veznog igrača viška. Uz sve to, primili smo pogodak na početničku grešku i to nas je presjeklo. U drugom smo poluvremenu uz uvođenje špice i promjene u rasporedu sredini dobro krenuli, a onda smo opet primili gol poslije neforsirane greške i to nas je danas koštalo boljeg rezultata”, započeo je trener Dinama Damir Krznar.

“Tražili smo dva igrača koji će s pozicije stopera moći bolje ući u igru, procijenili smo da će to biti Šutalo i Lauritsen. To je bio jedini razlog zbog kojeg je Theophile-Catherine izašao. Greške se svima događaju, nije to razlog zbog čega smo ga izveli”, dodao je.

“Uloga Ivanušeca i Ademija bila je iskoristiti dubinu koju je Petković otvarao svojim spuštanjem u sredinu, ali nismo dobili tu dubinu. Naši protivnici su nam dobro parirali, krenuli su s nečim novom što dosad nisu radili, a to je otvaranje s tri igrača i to nam je stvaralo probleme u prvih 20 minuta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka utakmica je teška, ali bez obzira na današnje rezultate u Beču i ovdje, u Genku idemo po pobjedu. Tako idemo u svaku utakmicu. Vjerujemo da ćemo uspjeti preboljeti ovaj poraz, tek je prva utakmica, nismo dobro startali, ali ima još vremena”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.