NBA: Četiri poena Bogdanovića u pobjedi Netsa

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je skromnu utakmicu za Brooklyn Netse koji su u pripremnoj utakmici pred početak nove NBA sezone u svojoj dvorani svladali Philadelphia 76-erse sa 99-88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović, koji je startao u početnoj postavi, te je na terenu proveo 27 minuta, postigao je četiri poena uz šut iz igre 1-5 (trica 0-3), slobodna je bacanja gađao 2-3, te je ostvario tri skoka i dvije asistencije.

Netsima je ovo bila četvrta pobjeda u petom predsezonskom nastupu, a prije početka sezone odigrat će još samo jednu utakmicu, u gostima protiv Boston Celticsa za dvije večeri.

Nova NBA sezona počinje 28. listopada, a Netsi će prvu utakmicu igrati dan kasnije također u gostima protiv Celticsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.