NBA: Momčad Philadelphia 76-ers, za koju igra i Dario Šarić, dva tjedna bez Redicka

Foto: fah

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Philadelphia 76-ers, za koju nastupa i hrvatski reprezentativac Dario Šarić, sljedeća će dva tjedna biti bez svog startera na poziciji beka šutera i drugog strijelca JJ Redicka (33) zbog ozljede lijeve noge koju je zadobio u završnici susreta protiv Toronto Raptorsa u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redick je zadobio edem na lijevoj nozi nakon sudara sa suparničkim igračem 4:37 minuta prije kraja. Odmah nakon sudara je odšepao u svlačionicu i više se nije vraćao u igru.

Sa 17.3 koševa po susretu Redick je drugi strijelac Sixersa, ove sezone, uspješniji od njega je samo Joel Embiid sa 23.8, šut za tricu mu je 40.5 posto, a slobodna bacanja izvodi s preciznosti od čak 94.6 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.