Ne treba više dokazivati: Kad igra Luka Modrić igra i Hrvatska, isti je slučaj s Realom

Foto: Snimka zaslona

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije briljirao je na utakmici protiv Ukrajine na Maksimiru, nije sudjelovao u debaklu Vatrenih u Tallinnu protiv Estonije, što samo pokazuje koliko je Hrvatska slabija bez svog najboljeg igrača, bez kapetana, baš kao i njegov klub Real Madrid. Naime, Hrvatska je bez Modrića, slažu se mnogi, barem 80 posto slabija, kad igra Modrić Vatreni teško gube utakmicu, slično je s kraljevskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić se odmah nakon pobjede i sjajne igre protiv Ukrajine vratio u Madrid i odmah se priključio treninzima svoh kluba, njegova dobra igra nije prošla nezapaženo u Realu, naime, španjolski mediji napisali su članak pod naslovom ”Luka se vratio…” Marca tako, između ostaloga piše:

“Luka se vratio. Ne samo da se vratio treninzima momčadi, već se vratio stari Luka. Odigrao je briljantnu utakmicu za Hrvatsku, što mu je trebalo jer u posljednje vrijeme nije bio na svojoj razini. Gledatelji na Maksimiru u petak su vidjeli najbolje od Modrića. Iako je Hrvatska pobijedila tek s rezultatom 1:0, javnost je uživala u igri koju je predvodio motor Luka. Osam lopti je osvojio, imao je 11 driblinga, dobio je 17 od 23 duela te imao 50 uspješnih dodavanja”, piše Marca, inače medij koji mnogi smatraju izuzetno bliskim kraljevskom klubu.

Hrvatski kapetan odigrao je protiv Ukrajine kapetanski, bio najbolji nogometaš na travnjaku, s tribina ga je gledao i bivši trener Reala, danas trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, koji ga je svojedobno doveo u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modriću je bilo potrebno povratiti ritam nakon ozljede, a u posljednjem susretu, onom protiv Ukrajine, pokazao je da je spreman za odlučujući mjesec u prvenstvu. Njegovi nastupi u posljednje četiri godine bili su možda i najkonstantniji, a sad je uvjeren da u završnici sezone ponovno može očarati“, zaključuje španjolska Marca.

Španjolski su mediji nedavno pisali kako je Luka pao formi, da griješi više nego obično, tvrdili su kako ima nešto više pogrešaka kad su u pitanju dodavanja, govorili su o statistici, nego ranije, a onda ih je on fenomenalnom igrom na Maksimiru demantirao i potvrdio sve ono što smo već naceli, kad igra Modrić igra Real, kad igra Modrić igra Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.