Nekadašnji Dalićev pomoćnik novi trener Osijeka

pomoćnik
Foto: fah

Borimir Perković, nekadašnji pomoćnik Zlatka Dalića,  novi je trener NK Osijeka, objavio je osječki prvoligaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnjem veznjaku Bijelo-plavih, danas 55-godišnjem treneru povjereno je vođenje prve momčadi u nastavku sezone. Perković će na klupi naslijediti Renea Pomsa koji je napustio klub nakon serije loših rezultata. Osijek i Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje, a uz austrijskog trenera, klub će napustiti i cijeli stručni stožer.

Perkoviću će asistirati Ivo Smoje i Karlo Primorac kao pomoćni treneri i Filip Šušnjara kao trener vratara.

Perković se kao glavni trener istaknuo odličnim epizodama u Šibeniku i Interu u kojima je afirmirao čitav niz mlađih igrača. Dugo godina je bio pomoćni trener Zlatku Daliću u Al Ainu, a samostalno je trenirao i Varaždin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno predstavljanje Borimira Perkovića kao novog trenera Osijeka bit će u petak 3. ožujka u 12 sati u press centru stadiona Gradski vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.