Perković: Znalo se tko treba izvoditi penal, a Škoriću želimo svu sreću

Foto: fah

– Kontrolirali smo utakmicu kako smo željeli, ali nažalost nismo zabili, ni iz penala ni u zadnjoj sekundi, rekao je trener Osijeka Borimir Perković nakon 0:0 protiv Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je publika zazivala da s bijele točke puca kapetan Mile Škorić na oproštaju od Gradskog vrta, loptu je uzeo Mijo Caktaš.

– Imamo dogovor prije utakmice, znalo se tko treba izvoditi penal. To je Mijo Caktaš. Nažalost, nije zabio, ali nije ni prvi ni zadnji da fula. Nadali smo se do zadnje sekunde da možemo zabiti pa zato nisam htio izvaditi Škorića iz igre. Želja je bila dobiti utakmicu, a navijači su se ipak oprostili od Škorića. Želimo mu svu sreću. A mi, iako nismo pobijedili, ima stvari s kojima mogu biti zadovoljan. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmica proraditi i zabijati golove. Slijedi pauza. Dva tjedna ispred nas je dosta vremena. Pokušat ćemo iskoristiti to vrijeme što bolje, dodao je Perković.

Strateg Šibenčana Damir Čanadija zadovoljan odlazi iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobar rezultat za nas, posebno s obzirom na penal. Da smo dobili taj gol bili bi jako nesretni jer smo bili jako disciplinirani i uvijek opasni. Možda nam fali zadnji pas, neki tajming, ali mislim da smo dobro odigrali, a Rogić nas je držao da možemo taj bod uzeti. Osijek, iz moje perspektive, nije imao neku veliku šansu. Dobro smo kontrolirali utakmicu, momčad je jako dobro odigrala. Sretni smo da imamo dobru obranu i dovoljnu širinu kadra. Nakon pauze nam dolaze Hajduk, Dinamo i Rijeka. Treba se sad odmoriti, borimo se za ostanak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.