‘Nema govora’: Ramon Mierez ni u Dinamo, ni u Hajduk?

Foto: fah

Sjajni napadač Osijeka Ramon Mierez prema pisanju dijela medija već dulje vrijeme na meti je kako Dinama tako i Hajduka. S obzirom da su Modri na korak do grupne faze Lige prvaka te da su već osigurali europsku jesen i to najmanje kroz Europsku ligu posve je logično da je Mierez bliže dolasku na Maksimir. No i takva je opcija na dugom štapu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mierez zabio prošle sezone čak 18 golova i to čak i kad je Osijek igrao dosta promjenjivo. A Osijek nije briljirao netom završene sezone.  Recimo isto tako da se sve donedavno razmišljao da se Mierezu da domovnica kako bi mogao igrati za hrvatsku reprezentaciju, no od toga nema ništa.

Dinamo, ali i Hajduk, pa čak na neki način i Rijeka, zanimali su se za usluge sjajnog napadača. Koliko je to bilo realno druga je priča. I danas nisu velike šanse da Mierez dođe na Maksimir. Naime, ako se pita Osijekovog sportskog direktora – za Dinamo je Mierez nedostupan.

‘Bit ću izravan oko Ramona – predložio sam mu novi dugogodišnji ugovor jer uživa u Osijeku, navijači ga ovdje obožavaju. On je u dvojbama, a ja ne mogu govoriti u njegovo ime. Svjestan je da ga nigdje drugdje ljudi neće voljeti kako ga vole u Osijeku, a to je jako važno u donošenju odluke. S druge strane, 27 mu je godina i nema još puno vremena za zaraditi ozbiljan novac od nogometa, ali zasad nismo dobili nikakvu ozbiljnu ponudu o kojoj bi se mogli odrediti. No, u neki drugi hrvatski klub ga sigurno nećemo prodati. O tome nema govora’, rekao je Jose Boto za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako neće u Dinamo, i ako ne dolazi u obzir prodaja u neki hrvatski klub, onda neće ni u Hajduk, ni u Rijeku. Međutim, utrka je tek počela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.