Nenad Bjelica više nije trener Osijeka

bjelica
Foto: fah

Nenad Bjelica više nije trener Osijeka, službeno je objavio hrvatski prvoligaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek gospodin Ferenc Sakalj razriješio je gospodina Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera Kluba.

Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost.

Nogometni klub Osijek zahvaljuje gospodinu Nenadu Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine”, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je preuzeo klupu Osijeka 5. rujna 2020. godine i s njime se uključio proteklih sezona u sam vrh hrvatskog prvenstva, ali nije uspio osvojiti nijedan trofej s klubom.

Nakon slabog ulaska u sezonu pisalo se o njegovom odlasku s klupe, no to je došlo tek nakon sedmog kola i to pobjede protiv Hajduka na Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.