Nesmotrenu izjavu Salihamidžića komentirao i trener Flick: ‘Moram malo i glumiti’

epa08613351 Bayern's head coach Hansi Flick reacts during the UEFA Champions League semi final match between Olympique Lyon and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 19 August 2020. EPA/Franck Fife / POOL

Direktor Bayerna Hasan Salihamidžić svojom je objavom uoči utakmice protiv PSG-a izazvao dosta nepotrebne medijske pozornosti. Naime, Salihamidžić je poručio da Jerome Boateng neće ostati u klubu i iduće sezone, a s takvom se porukom uoči jedne tako bitne i velike utakmice ne izlazi u javnost. Izazvala je takva poruka direktora i opravdanu nezadovoljstvo kod Bayernovog trenera Hansija Flicka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flick je onako usput prokomentirao Hasanovu objavu o odlasku Boatenga, kome ugovor s Bayernom ističe na kraju sezone. No prije toga Salihamidžić.

“To je bila zejdnička odluka klupskog čelnišva, a i trener je bio uključen u sve. Objasnio sam kompletnu situaciju Jeromeu i potpuno je razumio odluku”, istaknuo je Salihamidžić prije četvrtfinala Lige prvaka. No nakon utakmice novinari su Flicka pitali o riječima Hasana Salihamidžića. Pitanje je išlo u smjeru trenutka koji je odabrao bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Flick nije želio previše o tome govoriti, no istaknuo je kako ne želi odgovoriti baš na sve što ga pitaju jer mora biti profesionalan, a to je, kako smatraju njemački mediji, zapravo njegova poruka direktoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću odgovoriti na to pitanje. Moram odgovarati na pitanja profesionalno, ali ne mogu vam dati odgovor na sve, a i ne želim to. Moram malo i glumiti. Gluma je dio trenerskog posla”, rekao je Flick.

Prema pisanju njemačkih medija ovo je tek nastavak sukoba između Flicka i Salihamdižića koji traje već dugo vremena te je na ovaj način 58-godišnji trener želio prozvati Salihamidžića.

Podsjetimo, Jerome Boateng na kraju sezone napušta klub nakon 10 godina, a ukupno je dosad odigrao 355 utakmica. Igrao je i sinoć protiv PSG-a, no nije baš briljirao, a PSG je slavio 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.