Neto – jedan od preživjelih igrača Chapea – veliki je vjernik

Foto: facebook

Neto je jedan od trojice igrača koji su preživjeli pad zrakoplova u Kolumbiji u kojoj je poginula gotovo cijela momčad i stožer Chapea. Zanimljivo je da je noć prije kobnog dana sanjao da se ruši zrakoplov, to je rekao svojoj ženi i dodao kako ne želi ići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu nesreće, među razbacanim stvarima u blizini olupine, pronašli su Bibliju, a na unutarnjoj strani bilo je utisnuto ime Helija Neta, a knjižni označivač bio je na Psalmu 63. koji govori o promišljanju o Bogu tijekom noći i veselju u njegovim krilima.

“Helio je veliki vjernik. Kad ide na putovanja uvijek prvo spremi Bibliju. Hvala što ste mi ovo dali”, rekla je Simone novinaru koji joj je predao suprugovu Bibliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.