Neuvjerljivi Hajduk minimalno svladao Rudeš

Split, 4.11.2023 -.Susret 15. kola Prve HNL Hajduk - Rudeš . Na slice Filip Uremović.foto / HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Nogometaši Hajduka osvojili su tri boda u 14. kolu HNL-a, na svom su Poljudu splitski nogometaši s 1-0 (0-0) pobijedili posljednjeplasirani Rudeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posve neuvjerljivi Hajduk pobijedio je pogotkom kojeg je u 47. minuti postigao Aleksandar Trajkovski. Hajduk se time bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s Rijekom, dok je Rudeš ostao posljednji te i dalje traži put do premijerne prvenstvene pobjede. Ima tek tri boda na kontu.

U prvom subotnjem susretu ovog kola nogometaši Gorice ostvarili su domaću pobjedu, s 3-0 (1-0) su svladali Osijek.

Posljednje dvije utakmice 14. kola igraju se u nedjelju, a sastaju se Varaždin – Dinamo od 15 sati te Istra 1961 – Slaven Belupo od 17.10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.