Neymar suočen s brojnim uvredama nakon što je odlučio organizirati petodnevnu zabavu

Foto: Instagram

Najbolji brazilski nogometaš i vrhunski plaćena zvijezda PSG-a, Neymar, ponovno se našao na udaru medija, ali i navijača, ovog puta zbog organiziranja petodnevne zabave ”bez pravila” u svom Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nogometaš europskog doprvaka odlučio je napraviti petodnevnu zabavu i to u jeku pandemije koronavirusa, zbog svega je naišao na žestoke kritike od strane brazilskih medija te samih navijača brazilske reprezentacije. Doduše, očekuje se da će reagirati i francuski mediji s obzirom da Neymar igra u Parizu te da je čak i za nogometne prilike vrhunski plaćen.

Neymar odavno nije previše omiljen kod tzv. običnih ljudi u Brazilu, daleko je to od popularnosti kakvu su u svoje vrijeme uživali Pele, Romario, Ronaldo… Radi se o nogometašu koji je prepotentan, koji se napadno razbacuje novcem, a koji s reprezentacijom Brazila nije napravio ništa, osim što je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. doživio povijesni debakl u polufinalu od Njemačke 7:1. Nakon nove ”nepodopštine” suočen je sa salvom kritika, pa čak i uvreda.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trofej idiot dana ide Neymaru za organiziranje zabave ili predsjedniku Bolsonaru za riječi ‘ne zanima me to’. Zapamtite, idioti dana”, napisao je Augusto de Arruda Bothelo te je tako nepotrebno otišao u politiku. Dio građana također je žestoko kritizirao Neymara, nazivaju ga pogrdnim imenima, koje, dakako, nećemo prenositi. No jasno je o čemu se zapravo radi.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.