NHL: Todd Reirden novi trener Washington Capitala

Foto: Twitter

Prvaci američko-kanadske profesionalne lige u hokeju na ledu (NHL) Washington Capitalsi za novoga su trenera imenovali Todda Reirdena, koji je dosada bio pomoćnik bivšem glavnom treneru Barryju Trotzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trotz je napustio klupu Capitalsa samo 10 dana nakon što je klubu iz glavnog američkog grada osigurao prvi Stanley Cup u povijesti jer mu vodstvo Capitalsa nije željelo povisiti ugovor te će od sljedeće sezone voditi New York Islanderse.

“Osjećamo kako je sada pravo vrijeme za Todda da preuzme vodstvo našeg kluba. S obzirom na njegovo trenersko iskustvo, komunikacijske sposobnosti, pristup igri i vladanje svlačionicom smaram kako je zaslužio ovu priliku”, rekao je generalni menadžer kluba Brian MacLellan.

Za 47-godišnjeg Reirdena ovo će biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.