Ni Mario Cvitanović, ni Josip Šimunić, na klupu Dinama sjeda Goce Sedloski?

Foto: fah

Sinoć je izgledalo kako će Mario Cvitanović ”preživjeti” sportski debakl u Albaniji te ispadanje nakon 11 godina u play-offu Europske lige. No, tako se samo činilo, prema pisanju Sportskih novosti odlazak Marija Cvitanovića pitanje je vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini mediji, a o čemu smo također pisali, najavili su da bi umjesto Cvitanovića na klupu Modrih trebao sjesti miljenik navijača hrvatske reprezentacije – Josip Šimunić, danas pomoćnik izborniku Anti Čačiću u reprezentaciji.

Kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa. Naime, glavni kandidat za kupu hrvatskog debakla poslije ispadanja od Skenderbeua je Goce Sedloski, koji je za Dinamo igrao sedam godina te odigrao između 1998. i 2005. godine 138 utakmica, zabio 24 gola.

Goce je, prema pisanju medija, tvorac Vardara koji je pobijedio jaki turski Fenerbahče te se plasirao u grupnu fazu Europske lige. Izbacio je Malmö, pobijedio Kopenhagen u Skoplju… Nakon poraza u uzvratu, ali i prolaska, Sedloski je dao ostavku koju nitko nije očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je čast biti Dinamov trener, ali koliko znam, Dinamo ima trenera”, rekao je Sedloski, i tako dao naslutiti da od angažmana neće biti ništa dok je Cvitanović na klupi Dinama. Pitanje samo koliko će Cvitanović još dugo biti trener Modrih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.