Niko Kovač: ‘Ja sam dijete Lige prvaka’

FILED - 01 August 2020, Hessen, Frankfurt_Main: Monaco's coach Niko Kovac reacts on the touchline during the pre-season club friendly between Eintracht Frankfurt and AS Monaco at the Deutsche Bank Park. Former Bayern Munich coach Kovac has praised the work of his successor Hansi Flick after the Champions League triumph completed a trophy treble. Photo: Uwe Anspach/dpa

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač jedan je u nizu nogometnih stručnjaka koji su stali u obranu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odrastao sam s Ligom prvaka. Ja sam dijete Lige prvaka, imao sam priliku natjecati se u Ligi prvaka i kao igrač i kao trener”, poručio je Kovač.

“Svakodnevno se borimo s Monacom kako bismo bili nagrađeni plasmanom u kvalifikacije i eventualno se natjecali u Ligi prvaka. Boriti se i biti konkurentan za mene su ključne točke”, dodao je za klupsku stranicu.

“Nemam sve informacije, ja samo čovjek sporta i terena. Međutim, već je bilo promjena i puno oblika. Ja sam na strani onih koji žele zadržati sadašnji oblik”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.