Niko Kovač: “Kranjčar je zaslužio biti s nama, šteta”…

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač ne krije žalost zbog činjenica da na svjetskoj smotri neće moći računati na Niku Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, pregled je pokazao kako je Kranjčar zadobio rupturu mišića natkoljenice koja zahtijeva 4-6 tjedana oporavka, što ga, naravno, izuzima iz konkurencije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

– Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima, znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj. Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama, jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji, komentirao je ovu vijest izbornik Niko Kovač.

Kranjčar je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 81 put te je pritom zabio 16 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prije su zbog ozljeda iz kombinacija za SP ispali Mate Maleš, Ivan Strinić i Ivo Iličević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.