Nikola Jurčević novi trener Dinama

Foto: fah

Vodeći sastav Prve hrvatske nogometne lige Dinamo objavio je u ponedjeljak kako je za novoga trenera prve momčadi imenovao Nikolu Jurčevića koji će službeno biti predstavljen u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšem hrvatskom reprezentativcu Jurčeviću ovo će biti drugi dolazak na klupu Dinama, prvi puta je vodio klub iz Maksimira od lipnja 2003. do kolovoza 2004. godine, a u tom je periodu osvojio Hrvatski kup i Superkup.

Posljednjih godina Jurčević je bio pomoćnik bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, bio je stručnom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije tijekom čitavog Bilićeva izborničkog mandata u periodu od 2006. do 2012. godine, a nastavio je surađivati s Bilićem i u Lokomotivu iz Moskve, Besiktasu te West Ham Unitedu.

Jurčević je na klupi Dinama naslijedio Marija Cvitanovića koji je podnio ostavku u subotu nakon 1-4 domaćeg poraza od Lokomotive u susretu 25. kola Prve HNL. Bioo je to treći poraz Dinama u posljednja četiri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je trenutačno vodeći na ljestvici sa 56 bodova, šest više od drugog Hajduka i devet više od treće Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.