Nikola Vlašić i službeno novi igrač West Hama

Foto: snimka zaslona

Nikola Vlašić i službeno je novi igrač West Ham Uniteda, objavio je engleski prvoligaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je već odigrao više od 250 seniorskih utakmica u karijeri, a za CSKA zabio je 33 gola i 21 puta asistirao u tri sezone. Bio je proglašen za najboljeg igrača ruske lige 2020. godine.

U dresu Vatrenih odigrao je 26 utakmica, a i sada se nalazi s reprezentacijom na pripremama za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

– Igrač je intenzivno skautiran i kreativni veznjak će dodati vrhunsku klasu i iskustvo momčadi Davida Moyesa, objavio je West Ham. Vlašić je već jednom igrao u Premier ligi, 2017. godine je iz Hajduka otišao u Everton za koji je odigrao tek 12 utakmica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.