Nikoličius: S Perišićem ne komuniciramo, imali smo dobre ponude za Livaju, ali nismo željeli da ode

nikoličius
Foto: fah

Hajduk je napravio ozbiljan posao u prijelaznom roku, a u razgovoru za Dalmatinski portal Mindaugas Nikoličius otkrio je detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije problem sad prodati. Imamo puno upita, ali vjerujemo u našu momčad. Biuka, Ljubičića i sve igrače vidimo u opciji. Imali smo zadnjeg dana prijelaznog roka ponudu za Jana Mlakara, ali ne želimo u važnom periodu za Hajduk prodati igrača koji nam treba. Također smo imali ponude od 7 i 8 milijuna eura za Marka Livaju, ali nismo željeli ni početi s razgovorima o tome”, rekao je.

Na upit odakle su stigle ponude za Livaju, kratko je odgovorio: “Reći ću samo, iz lige Petice, ali i s drugog kontinenta. No kod Marka je to bilo jednostavno – nije želio ni čuti. Nevjerojatno je kakav je to vrhunski igrač i osoba.”

Osvrnuo se i na slučaj Perišić. Svi navijači Bijelih sanjali su veliki povratak. “Jedina istina je da s Perišićem nemamo komunikaciju. Nemam na to nešto više za dodati”, rekao je sportski direktor Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo mislili da će Kalinić doći sljedećeg ljeta i jako smo sretni što je prelazak sada realiziran. Radi se o velikom igraču, takav čovjek nam je trebao. On je već u prvom razgovoru izrazio želju da opet obuče Hajdukov dres. Taj kontakt davno je ostvaren”, zaključio je.

Na upit o tome može li Hajduk do titule, bio je jasan: “Imamo četiri ozbiljne momčadi u Hrvatskoj, gdje svaka ima svoje šanse i nadu. Tri još žele i Kup. Taj igrački roster, kojega sada imamo u Hajduku, daje nam nadu da možemo osvojiti prvenstvo i Kup. Vidjet ćemo što će biti na kraju. Ja bih želio da budemo prvi, a ne četvrti.”

“Četvrto mjesto bi bilo neuspjeh i razočaranje. Rijeka, Osijek i Dinamo imaju dobre momčadi, a Dinamo još i iskustvo osvajanja prvenstava. Svi imaju svoje adute”, dodao je čovjek kojeg mnogi smatraju arhitektom ovog Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.