Ništa od Barcelone: Griezmann potpisao s Atleticom do 2023.

Foto: fah

Francuski napadač Antoine Griezmann potpisao je u ponedjeljak novi ugovor s Atlético Madridom do 2023. godine unatoč jakom interesu kojeg je za njega pokazivala Barcelona, objavio je madridski klub dodavši da je ujedno produljio ugovor i s francuskim braničem Lucasom Hernandezom do 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Antoine Griezmann je produljio svoj ugovor na još jednu godinu, do 30. lipnja 2023. godine”, stoji u priopćenju Atlética u kojem je navedeno i da je ugovor potpisan u kampu francuske reprezentacije na SP u Rusiji blizu Moskve. Prethodni ugovor je Francuza vezao za Atletico do 2022. godine.

Kako nagađaju španjolski mediji Griezmannova plaća u Atleticu, u kojem igra od 2014. godine, iznosi nešto više od 20 milijuna eura godišnje.

Nakon što se tjednima pisalo o eventualnom prelasku Griezmanna u Barcelonu, zvijezda francuske reprezentacije je konačnu odluku o ostanku u Madridu donijela prošli tjedan, dva dana prije prve utakmice protiv Australije (2-1 za Francusku).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S plaćom od 20 milijuna eura, “Grizi” nije daleko od plaće koju navodno dobiva Cristiano Ronaldo u Realu (oko 23 milijuna eura bez nagrada), dok puno veće plaće imaju Lionel Messi (više od 40 milijuna eura) i Neymar (oko 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.