Šuker: ‘Messi je čudo, ali i on je samo čovjek. Opasnost za nas sad je još veća jer su Argentinci ranjeni’

Foto: fah

“Pobjeda protiv Nigerije? Nismo još ništa napravili, moramo čvrsto ostati na zemlji. Nema euforije, stiže Argentina. Argentina je uvijek favorit – nastavio je – a mi idemo ‘step by step’… Vidio sam dosta dobroga u našoj utakmici; mogu ja sad reći da ćemo biti svjetski prvaci i onda nakon pet dana može se sve okrenuti”, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Messi je čudo, može u svakoj utakmici zabiti hat-trick, ali i on je samo čovjek, može pogriješiti, kao protiv Islanda. Opasnost za nas sad je još veća jer su Argentinci ranjeni, sad im najmanje igra neodlučeno nego samo pobjeda. Bit će to šahovska partija, namjerit će se junak na junaka, vjerujemo u našu igru. Ako bude kao protiv Nigerije, ne bojim se”, ističe Šuker.

Usporedio je Messija i Maradonu.

“Tko je bolji? Ha, njih dvojicu mogu usporediti jedino po visini. Nogomet se mijenja svakih deset godina, u Diegovo vrijeme lopte su bile drukčije, tereni nisu bili ovako pošišani. Gledajte, Diego je osvojio Svjetsko prvenstvo, Messi nije. Volim ih obojicu, ali Diego mi je draži jer sam igrao s njim”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.