Bundesliga: Tri asistencije Perišića

Nogometaši Wolfsburga obranili su drugo mjesto u Bundesligi pobjedom u 14. kolu kod Hannovera s 3-1, a asistent za sva tri zgoditka gostiju bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić se istakao dodavanjima zgoditke De Bruyneu (4), Dostu (69) i Arnoldu (85), a do 66. minute je igrao i Ivica Olić. Wolfsburg se s devetim trijumfom u prvenstvu učvrstio na drugom mjestu i sada zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Bayernom.

U ostalim susretima Borussija (M) je prekinula seriju od tri izgubljena dvoboja svladavši na svom terenu savladala Herthu s 3-2, dok je uvjerljivu pobjedu u Stuttgartu ubilježio Schalke (0-4).

Na ljestvici vodi Bayern s 33 boda, Wolfsburg ima 29, a dalje slijede Augsburg (24), Bayer Leverkusen (23) i Schalke (23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Moenchengladbach 3 Tony Jantschke 9, Raffael 53, Thorgan Hazard 83

Hertha Berlin 2 Julian Schieber 45, Salomon Kalou 90+2pen

– – –

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hanover 96 1 Joselu 45+1

VfL Wolfsburg 3 Kevin De Bruyne 4, Bas Dost 69, Maximilian Arnold 85

– – –

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.