Njemačka: Wolfsburg se spasio i zadržao prvoligaški status

Nogometaši Wolfsburga zadržali su prvoligaški status nakon što su i u uzvratnoj utakmici kvalifikacija svladali trećeplasirani sastav iz druge lige Kiel, ovoga puta su na gostovanju bili bolji sa 1-0 (0-0) što im je uz pobjedu od 3-1 iz prve utakmice na domaćem terenu prije četiri dana bilo dovoljno da i sljedeće sezone igraju u društvu najboljih njemačkih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak u uzvratnom dvoboju postigao je Knoche u 75. minuti.

Mladi hrvatski igrač Josip Brekalo igrao je za Wolfsburg do druge minute sudačke nadoknade.

Ovo je druga godina zaredom da se Wolfsburg spašava ispadanja kroz kvalifikacije nakon što bi prvenstvo okončao na 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Bundeslige su tako ove sezone ispali samo Koeln i Hamburger SV, dok su ulazak u društvo najboljih izborili Fortuna iz Duesseldorfa i Nuernberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.