Njemački mediji pišu o napadu na Niku Kovača: Evo što kaže policija!

Foto: Twitter

Njemački nogometni prvak Bayern plasirao se u finale Audi Cupa u Munchenu nakon što je u polufinalu deklasirao Fenerbahče sa 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je imala i svoju predigru. Nažalost, ne tako lijepu. Njemački mediji su objavili kako je nepoznati muškarac na posljednjem Bayernovom treningu napao Niku Kovača.

Bild je objavio kako je nepoznati muškarac ušao u trening kamp njemačkog velikana, te prišao Kovaču i zgrabio ga za nogu. Pozvana je policija koja je nepoznatog muškarca odvela u pritvor. Bivši izbornik hrvatske vrste prošao je neozlijeđen, ali je bio šokiran napadom. Za sada nije poznato kako je muškarac ušao u kamp i koji su njegovi motivi.

Neki mediji tvrde kako je muškarac želio zaigrati sa zvijezdama njemačkog prvaka, ali kako više nitko od igrača nije bio na terenu, onda je Kovač postao meta napada. Policijska je verzija ipak nešto drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U niti jednom trenutku nije postojala opasnost za trenera i igrače Bayerna. Taj čovjek nije dospio do njih i nije postao nikakav fizički kontakt”, izjavio je glasnogovornik Markus Oehme, prenosi Sport1.

Oni navode kao je zaustavljen još na vratima, no Bayern bi unatoč tome mogao protiv njega podići tužbu zbog nezakonitog ometanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.