Nogometaš Borussije operiran nakon eksplozije: ‘Šokirani smo i mislimo na Marca’

Foto: Twitter

Prvi susret četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Borussie Dortmund i Monaca odgođen je nakon tri eksplozije u blizini autobusa pri čemu je ozlijeđen branič Marc Bartra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometašu je zbog razbijenog stakla u autobusu stradala ruka te je sinoć i operiran.

“Marc Bartra noćas je podvrgnut operaciji nakon što mu je u napadu na autobus slomljena kost podlaktice te šaka koja je ostala puna komadića stakla.”

Na stadionu nije bilo incidenata i nije bilo opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači su u šoku, cijela momčad je u šoku. Nitko nije očekivao ovako nešto. Napali su nam autobus. Ove slike teško izlaze iz glave. Svi se sada držimo zajedno” – kazao je izvršni direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke.

“Autobus je skrenuo s glavne ulice, kada je došlo do eksplozije. Nakon što je došlo do velikog praska svi smo se sagnuli i smjestili na pod. Nismo znali što se dogodilo,” kazao je vratar Roman Burki.

“Šokirani smo i mislimo na Marca, nadamo se da će se brzo oporaviti. Svi razmišljamo kako ćemo danas igrati za njega”, dodao je Marc Schmelzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.