Allegri svjestan da se ne smiju zanositi situacijom, Enrique progovrio o ‘noćnoj mori’ i manjku sreće

Foto: Twitter

Nogometaši Juventusa s uvjerljivih su 3-0 svladali Barcelonu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigranoj u utorak u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo odličnu utakmicu i iskoristili većinu svojih prilika i na Nou Camp nosimo sjajan rezultat. Osobno sam jako sretan, jer sam još kao dijete sanjao o ovakvim trenucima. Ipak, ne treba se opuštati, svi dobro znamo što nas tamo čeka i kako teško može biti, svi smo to već vidjeli”, rekao je nkon utakmice dvostruki strijelac, Argentinac Paulo Dybala.

“Napravili smo nekoliko gluposti u prvom poluvremenu, a takve stvari se u Ligi prvaka ne opraštaju. U drugom poluvremenu smo se malo trgnuli i zaslužili smo pogodak, ali sada to više nije bitno. Ipak, dojam nije toliko loš kao u Parizu, ali ponovno nas čeka težak posao, ako ćemo u uzvratu biti bolji onda imamo šanse”, rekao je nakon utakmice Andres Iniesta.

Domaći strateg Max Allegri zna kako je pred Juventusom još puno posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je ovo dobra utakmica za nas, kako u napadu tako i u obrani. Učinili smo prvi korak prema polufinalu, ali uzvrat će biti potpuno drugačija priča. Po prirodi sam sanjar, ali i realist. Rastemo iz utakmice u utakmicu, a ovo je zasigurno najveći rezultat otkako sam stigao ovdje. Momci su na terenu pružili pravu predstavu za navijače, ali ne smijemo se zanositi čitavom situacijom”, komentirao je.

“Kada se dogodi ovakva noćna mora, onda ti treba i malo sreće koja nam je večeras okrenula leđa. U prvom dijelu nismo igrali dobro dok smo u drugom definitivno bili bolja momčad, ali nažalost primili smo i treći pogodak”, nije bio sretan Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.