Nogometna zvijezda: ‘Iz siromašne sam obitelji, a sad vidim kako sam bio jako bogat’

Foto: fah

Nogometaš Manchester Uniteda, francuski reprezentativac Paul Pogba, navikao je navijače na jedan posve osebujan način komunikacije s medijima, tako je dao intervju za Esquire. Svojim intervjuom neke je iznenadio, drugi su posve zlonamjerno interpretirali njegove izjave, s obzirom kako se radi o nogometašu koji je, kako navode engleski mediji, jako privržen obitelji. I sam je imao teško djetinjstvo, no, bio je sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njegova dva brata, Mathias i Florentin, također su nogometaši. Pogba je najviše ipak privržen majci, što je tijekom razgovora i potvrdio. Na pitanje novinara ima li djevojku Pogba je ŠALJIVO odgovorio: ”Ne, moja majka, moja je djevojka…” Takvom izjavom zvijezda Uniteda zapravo je željela reći kako mu je majka sve na svijetu, što se vidi u nastavku intervjua, međutim, mediji su to pokušali zlonamjerno interpretirati na doslovan način.

Jedan od najboljih nogometaša francuske reprezentacije ne krije da bi jednog dana želio zasnovati svoju obitelj, međutim, trenutno je u potpunosti zaokupljen nogometom.  “Želim djecu, naravno. Želim imati i ženu jednoga dana, ali ne u ovom trenutku. Trenutno ne mogu svoju ljubav pokloniti nekome. Bit ću samo s posebnom djevojkom i želim joj pružiti sve, ali ne sada. Želim se koncentrirati na nogomet, a kada za to dođe vrijeme i kada to bude prava žena, zašto ne?”, rekao je francuski nogometaš, koji je odrastao u teškom siromaštvu.

“Spavalo je nas troje, četvero, petero u jednom krevetu, ali to je bilo najbolje vrijeme. Svi smo bili zajedno. Da budem iskren, nikad se nisam žalio jer smo imali vodu i nešto hrane. Imao sam i neku odjeću, čak i ako nije bila najbolja. Nikada ne bih rekao da sam bio siromašan, jer kad vidim druge ljude pomislim koliko sam bio bogat”, zaključio je Paul Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.